Groene wegwedstrijden

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen

Groene wegwedstrijden

Hardlopen is natuurlijk goed voor je lichaam. Maar heb je wel eens stil gestaan wat een verspilling van grondstoffen er is tijdens een wedstrijd? De startnummer tag die achter op een startnummer wordt geplakt wordt maar 1 x gebruikt en verdwijnt daarna in de vuilnisbak! Zonde van het koper dat zo verloren gaat en de behoorlijke afvalberg die dat oplevert.

KAN DAT NIET ANDERS?

De oplossing is natuurlijk om te proberen zo veel mogelijk onderdelen te herbruiken bij een prestatieloop of wegwedstrijd. De IPICO shoe tags zijn gemaakt om na de finish weer ingenomen te worden en daarna opnieuw te worden gebruikt … keer op keer …. jaar in, jaar uit ….

Wij gebruiken onze shoetags inmiddels 11 jaar (zo lang als we IPICO wedstrijden doen). We zijn best wel wat tags kwijt geraakt en een enkele is ook wel gesneuveld, maar het overgrote deel van de tags is echt al 11 jaar oud en is vele, vele keren gebruikt.

Wil je een wegwedstrijd organiseren die ook goed is voor het milieu? Overweeg dan om herbruikbare shoe tags van IPICO te gebruiken!